sunnuntai 11. heinäkuuta 2010

Kiirettä pitää.

Heipä hei ja hyvää...päivää.

Olen viime aikoina ollut niin kiireinen, etten ehdi edes koneella pistäytyä 15 minuuttia kauempaa. Mutta tässä kahden tai kolmen edellisen viikon tapahtumia ei niin selvässä järjestyksessä.

Varkauden lähetysjuhlat.

Olin siis lähetysjuhlilla pienessä porukassa mukana. (siellä kävi myös ykkös riparilta porukat pyörähtämässä, mutta se siitä) Perjantaina lähdimme matkaan mummojengiläisten ja meidän lapparilaisten nuorten kanssa. Takapenkin vallattuamme juttu luisti ja koko viikonloppu oli tosi hauska. Vaikka ruuan kanssa oli pieniä sekaannuksia ei se sinänsä menoa haitannut. Taisi olla lauantai-ilta kun kävimme tyttöjen kanssa katsomassa RudiRokia, joka by the way on aivan LOISTAVA. Harmittaa kyllä kun Jipun keikka näkemättä. Sekin nimittäin esiintyi siellä.
Ainut tästä viikonlopusta joka jäi oikeasti kaivelemaan oli se, etten tajunnut että majoituspaikkani lähellä oli joku tyyppi tekemässä hennatatuointeja. Olisin varmasti mennyt jos olisin tiennyt siitä. Hitsit.

Rippileiri.

Tällä kertaa isosena Väärnin iki-ihanassa leirikeskuksessa. Kaikki isoset,harkkari tietysti, sekä nuoriso-ohjaaja ja kesäteologi olivat huippu porukkaa ja juttua riitti kaikilla meillä tosi hyvin. Saimme hyviä nauruja isosten raamiksissa ja pyydänkin leiriläisiltä siksi anteeksi niitä naurunremakoita oppituntien aikana. Varmasti kuuluivat. Riparilla oli aivan super hyvä porukka ja yhteishengestä voi sanoa vain, että parempaa saa etsiä ja voi olla varma ettei heti löydykään.
Kaikki 24 ihmistä änkäsivät yhdelle 3 istuttavalle sohvalle. Eikun Quinesin ennätyksiin. :D
Ihmiset olivat innoissaan laulamisesta ja pystyi hyvillä mielin keksimään laulu- ja halipelejä. Viikko kului hirmu nopeasti ja meikätyttö ainakin itki hillittömästi kun leiri loppui. Ja siitä saa vielä palkkaa että on hauskaa. Uskomatonta.
Ainiin vietin riparilla kaikkien aikojen parhaan syntymäpäiväni. Kiitos kaikille siitä. ^^

Koiravahtina oleminen.

Heti kun riparilta lähdin menin vahtimaan ystäväni kanssa kahta kultaistanoutajaa ja yhtä tuntemattoman lajista pikkukoiraa. Peppi, Roosa ja Pilvi olivat ihania koiruleita ja meillä ei ollut hetkeäkään tylsää. Joten yeh. Toistekin menisin. Ja menekin. Omistaja nimittäin pyysi minua sinne tällä kertaa viikoksi. O.o

Kunnan kesätyöt.

No sen voin sanoa ettei minusta ole hoitoalalle. Ei tosiaan. En minä kestäisi sitä.
Mutta onneksi päivän pelastaa aina eräs vanha pappa osastollani. Väiski on niin hauska ja hyväntuulinen. Vaikka olisin pahalla tuulella jonkun muun valittamisista tulen hyvälle tuulelle sellaisista kommenteista kuin: Onkos kylmä? Varsinkin kun ulkona on lähemmäs 30 astetta lämmintä. Siinnä kun pyörällä ajaa 12 kilometriä vähintään päivässä niin saisi tämä kuntokin nousta.

Tuossahan tuota tekstiä tulikin.

Ainiin. Kävin tänään golf -kentällä. :D Kokeilin puttausta ystäväni ammattitaitoisessa ohjauksessa. Voisi tuota toistekin kokeilla. :) Kiitänpä

+

MUSEN KEIKKAAN ENÄÄ 8 PÄIVÄÄÄ!!!!! *juoksee ympäri huonetta tanssien ja laulaen*

Sitä odotellessa,
Neppari

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti