tiistai 16. helmikuuta 2010

Tiditti tiditti! Tanssi ja laula!

HEEEEIISSAAAN! :D

Jippiaijee! Enää kymmenen päivää Sonata Arctican keikkaan Oulussa! *tanssii ympäriinsä hoilotellen* Olen ihan innoissani ja lippu on (vielä) tallessa. Nyt vaan laskemaan päiviä. 9...8...7...jne.

Oli taas isoskoulutus. Olimme Kivistön majalla. Ulkona kylmä, alakerrassa viileä ja ylhäällä kuuuuuma. Yöllä meinasi sulaa makuupussin sisälle. Varsinkin ensimmäisenä yönä kun nukuin erittäin ahtaasti erään ystäväni ja yhden uuden poikaisosen välissä. Toisena yönä en sitten sitä poikaa sinne päästänytkään Meinasin kuolla kuumuuteen mutta onneksi selvisin. Meillä oli ongelmien selvitystä, joista en kerro sillä tiedän ainakin yhden joka aikoo mennä isoskoulutukeen kunhan on riparin käynyt ja mahdollisesti lukee tätä tekstiä. Ja minä pääsin ripari-isoseksi! *tanssii taas* Kakkos ripari täältä tullaan! Varokaa lapsoset! Sain tosin vuoden nuhan sieltä Kivistöltä. -.-'

Kaikki Hyvää yötä! -esitykset on jo pidetty ja on hieman epäselvää onko ensiviikolla sitten koululaisesitys, koska päivää ei ole ilmoitettu.

No nyt kyllä koskee päähän niin paljon että on pakko lopettaa. Nukkumaan.
Neppari

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti