torstai 31. joulukuuta 2009

Hyvää uutta vuotta!

Heissan ja hyvää uutta vuotta.


Tämän vuoden viimeinen päivä tosin alkoi surullisissa merkeissä. Pahoitteluni ja lämpimät halit Espoon menehtyneiden omaisille. Minun pieneen päähäni ei mahdu tämä ajatus toisen ihmisen satuttamisesta tällä tasolla ja tahallisesti ollenkaan. Onko jollain oikeus tälläisii tekoihin, olipa itse kuinka loukattu tahansa omasta mielestään. Millä tavalla voi vinksahtaa, että kuvittelee että saa ottaa toisen elämän päättämisen käsiinsä? En tosin ole täydellinen itsekään, joten en lähde tekemään analyysiä ihmisten käytösestä ja typeryydestä.

Tämä vuosi on ollut kokonaisuutena ihan hyvä, hyviä hetkiä ja huonoja hetkiä on nyt yritetty jakaa tasapuolisesti pienempiin osiin ettei jäisi vaan mitään hampaankoloon ja murehdittavaa tai liikaa innostusta ensivuodelle. Ei taitaisi vuosi alkaa turhan hyvin muuten. No ensi vuodesta on kuitenkin tehtävä hyvä vuosi sattuipa sitten mitä hyvänsä. Yksi tärkeä koulu loppuu ja on paljon opiskeltavaa jäljellä että saa hyvät arvosanat. Peukut pystyyn.

No niin... nyt teen uuden vuoden lupauksen. Minä lupaan ja vannon että nostan numeroita vuoden loppuun mennessä ja hankkia itselleni jotain kivaa tekemistä.

Jotain muuta myös: Lupaan yrittää olla kivempi ja mukavampi ihminen ensi vuonna.

Hauskaa ja onnekasta vuotta numero 2010!
Neppari ^^

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti