sunnuntai 25. lokakuuta 2009

Moikkelis mooi. :D

Olin viinkonloppuna isoskoulutuksessa. Mietin, että mitä siitäkin tulee kun kaksi kaveriani päättivät olla tulematta. Kuulin kommentin: "Ärsyttäis minuaki jos menisin sinne." Nyt voin kyllä sanoa että: "Ärsyttäis minuaki jos en olis menny sinne". Oli nimittäin tosi kivaa. Ihmiset ovat ihan erilaisia siellä kuin koulussa ja kenen tahansa viereen voi sohvalle mennä istumaan miettimättä sen kummempia.

Saatiin tehtäväksi hartauden pito uusille isosille ja vieraileville vanhoille. Aikaa oli vähänlaisesti, mutta hartauksista tuli hyviä. Oma aiheeni oli "Elämän leipä". Ei ihan helppo, mutta ei mikään vaikeakaan ja sain paljon kehuja muilta isosilta. Hartauden pito ei jännittänyt, ei sitten yhtään. En tiedä olisiko pitänyt.

Pelasimme paljon mafiosoa koulutuksessa. Pelissä ei sinänsä ole järkeä. Mafiosot yrittävät "tappaa" kaikki, jotka ehtivät ja muut yrittävät saada ne kiinni. Aika on yhteistä ja kivaa, mutta peli voi olla tylsä jos on siviili. Ensimmäisen kerran kun olin mafioso, voitimme yhden uuden poikaisosen kanssa pelin "tappamalla kylästä" kaikki asukkaat. Melko ovelaa. Toisen kerran ei onnistunut.

Asiasta viidenteentoista. Joskus minä varmasti tukehdun ehtoollisella siihen viiniin ja leipään. Tänäänkin vetäisin henkeen viinin. Ei ollut kivaa, ei...No tavallaan tämä asia kyllä liittyi isoskoulutukseen, koska kirkon jälkeen se sitten loppui.

Eipä tässä muuta... kai.
Neppari

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti